keskiviikko 9. elokuuta 2017

Havanna Club Seleccion De Maestros & Trinidad Vigia

Tällä kertaa maistelussa herkkuja Kuubasta, Havanna Club Seleccion De Maestros (45%) sekä Trinidad Vigia.

Kuubalaisen Havanna Club-rommin tuotevalikoima on suhteellisen kapea, joskin kaikkia heidän luksusversioitaan ei välttämättä tule aina kaikkien tietoisuuteen. Seleccion De Maestros lienee tällä hetkellä heidän perusvalikoimansa lippulaiva. Sekoitteessa on ilmeisesti käytetty yli kymmenen vuotta vanhoja tisleitä

Tuoksu: Lämpimän hedelmäinen ja mausteinen alku, missä tuntuu vaniljaa, neilikkaa, muskottia ja kanelia. Lisäksi maitosuklaata, kinuskia ja kuivahedelmiä. Herkullinen tuoksu, eikä liian makea.

Maku: Täyteläinen suutuntuma, missä suun täyttää ensin makeus, mutta sitten maku kuivahtaa tyylikkäästi ja maut pulpahtavat  esiin. Samoja aineksia kuin tuoksussa; vaniljaa, kanelia ja muskottia. Alun makeudessa tuntuu kinuskilla ja vaniljakastikkeella kuorutetut hedelmät. Loistava rommi, tätä voisi sokkotestissä helposti luulla hyväksi mallasviskiksi.

Trinidad Vigia on hienosti kääritty, hieman normaalia paksumpi robusto. Sikari syttyy ja palaa hienosti. Vigia tarjoaa tuhdisti savua, maussa tuntuu suklaata, kahvia ja tummaksi paahdettua pähkinää. Loistava sikari, ainoa miinus on, että loppua kohti maku kitkeröityy turhan nopeasti.

Rommin ja sikarin yhteismaku on lähes täydellinen. Tästä löytyy suklaata, vaniljaa ja hedelmiä samassa kakussa. Sikarin suklaisuus ja pähkinäisyys toimii loistavasti rommin kuivahedelmän ja vaniljan kanssa.

Päivän Biisinä Frank Zappa - Dirty Love


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti