perjantai 12. helmikuuta 2016

Ron De Jeremy Rum & Aging Room M335 Robusto

Pitkästä aikaa maistossa rommia. En ala kertomaan tämän rommin markkinoinnista sen enempää. Takaetiketti kertoo, että tämä olisi sekoitus Barbadoksen, Trinidadin, Jamaican ja Guyanan rommeista. Toinen lähde kertoo, että rommi tulisi Panamasta, jolloin epäilen sen olevan Maleconin tehtaalta, mihin viittaisi pullon muotokin. Kaveriksi sille Dominikaani-sikari Aging Room M335 robusto.

Ron De Jeremy Rum 40%. 

Tuoksu: Hunajaa, muscovado-sokeria, vaniljaa. Sitrusta appelsiinin muodossa.

Maku: Vetinen ja tylsä suutuntuma. Hunajaa, vaniljaa, sitrus kääntyy sitruunan suuntaan. Mitäänsanomaton.

No joo, ostin kun halvalla sain.. Sinänsä ihan juotava rommi, toimii varmaan juomasekoituksissa hyvin. Sikarin kaveriksi tästä varmasti on mutta liian tylsä pärjäämään omilla jaloillaan.

Aging Room M335 robusto

Palaminen ja veto on loistavaa. Alku on yllättävän tymäkkä domininaani-sikarille, pippurisuutta ja mukavaa pähkinäisyyttä. Maanläheinen, pähkinäinen ja kevyen suklainen makupaletti, tästä tulee mieleen hiukan Ramon Allones Specially Selected.

Sikari aika lailla jyrää tämän rommin. Joitain kaikuja hunajasta jää kummittelemaan jälkimakuun, mutta siinäpä se.Yhdistän tähän vielä kahvin, jonka olen saanut tuliaisina Dominikaanisesta Tasavallasta ja se herättää hiukan rommin vaniljaa henkiin ja yhteismausta tulee oikein makoisa.

Päivän Biisinä Type O Negative - Cinnamon Girl
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti