perjantai 8. tammikuuta 2016

Jack Daniel´s Old No.7 (40%)

Lemmy Kilmister kuoli 28.12.2015 ja Suomen alkoista meinasi loppua vähän sen jälkeen hänen lempijuomansa Jack Daniel´s Old No.7.  Viranomaisetkin jo huolestuivat siitä, että Lemmyn suosikkitärpätti saa liikaa mainosta ja turmelluttaa Suomen nuorison. Minut se näköjään turmellutti koska hetken mielijohteesta päätin ostaa kyseistä tuotetta ja testata pitkästä aikaa miltä se oikein maistuu.

Tuoksu: Varsin pehmeä ja tuhti tuoksu. Ylikypsää banaania, vaahterasiirappia ja ehkä lakkaliköörikonvehteja? Alkoholisuus pysyy yllättävän mukavasti aisoissa. Vanilja tuntuu taustalla jäätelömäisenä.

Maku: Suutuntuma ei ihan vastaa tuoksua. Banaani maistuu nyt raaempana, vanilja maistuu ohuena ja jotenkin "vetisenä". Pähkinäisyys ja vaahterasiirappi kaikuvat maussa, mutta jäävät vain kaiuiksi.

Ei tämä mikään herkutteluviski ole, mutta paljon parempi kuin mitä muistin. (Voi johtua ihan siitä kun maistoin tämän aromilasista enkä tumblerista niin kuin yleensä). Toimii hyvin sellaisenaan, enkä laittaisi tähän vettä tai jäitä. Lemmyn kunniaksi taidan kyllä joskus lorauttaa sekaan coca colaa ja tietysti tölkistä.

Päivän Biisinä Lemmy Kilmister & Richie Kotzen - DesireEi kommentteja:

Lähetä kommentti