maanantai 1. syyskuuta 2014

Flor De Cana 12 yo & Casa De Torres Edicion Especial Churchill

Tällä kertaa mennäänkin nicaragua-teemalla. Tämän kertaiset maisteltavat, sekä rommi että sikari tulevat kyseistä maasta. Katsotaan kuinka yhteiselo maanmiehillä oikein sujuu.

Nicaragualaisen Flor De Canan rommit ovat ihaltavan lompakkoystävällisiä. Olen aiemmin maistanut heidän 7-vuotiasta versiotaan ja se toimi oikein mukavasti.
12-Vuotiaan Flor De Canan tuoksussa tuntuu hunajaa, sultana-rusinoita ja maitosuklaata. Alkoholi on ehkä hiukan pistävä.
Maku on aluksi hieman lattea.Sitten esiin tulee aavistus kahvia, toffeeta ja hedelmäisyyttä tyyliin appelsiini. Maku pysyy alusta loppuun kuivana ja jälkimaku on lyhyt. Aika sama makumaailma kuin 7-vuotiaassa, mutta hiukan täyteläisempänä.

Casa De Torres churchill syttyy ja palaa hienosti. Maussa tuntuu täyteläistä pähkinäisyyttä, maitosuklaata- ja kahvia. Tämä on keskivahva sikari ja oikein positiivinen yllätys. Miinuksena ehkä pieni tylsyys, maku pysyy alusta loppuun samana miedohkona eikä juuri kehity.

Näillä on kyllä sielujen sympatiaa, rommin ohuehko makumaailma komppaa hyvin tähän miedohkoon mutta täyteläiseen sikariin. Suu täyttyy mukavan pähkinäisistä aromeista, nougaasta ja vaniljasta.

Päivän Biisinä Howlin´ Wolf - Highway 49Ei kommentteja:

Lähetä kommentti