keskiviikko 27. marraskuuta 2013

BrewDog Santa Paws

Luvassa Joulupukin käpälää eli Christmas Scotch Ale BrewDogilta.

Blogit ovat nyt pullollaan talvi- ja jouluoluiden arvioita ja ajattelin jättää itse väliin tämän savotan, ellei jotain todella ihmeellistä osu eteen.

Maitokaupasta bongasin kuitenkin mainion BrewDog-panimon uuden tuotoksen: Santa Paws Christmas Alen 4,5%. Tähän olueen en ole vielä mielestäni arvosteluissa törmännyt, joten ajattelinpa kirjoittaa tällä kertaa siitä.

Santa Pawssa on todella omalaatuinen tuoksu, aivan kuin avaisi suklaarasian missä on tryffelimokkakonvehteja! Tämä tuoksu on niin voimakas, että juuri muuta en siitä löydäkkään. Ehkä aavistus salmiakkia tuoksusta myös aistii.

Maku on paahteinen ja mokkasuklaa maistuu edelleen, mutta ei makealla tavalla. Tässä on tuhti ja erikoinen makumaailma, missä humalat maistuvat vasta jälkimaussa ja kahvin aromi on selkeästi dominoiva.

Santa Paws on olut mikä kannattaisi ehkä nauttia melkein huoneenlämpöisenä, jotta aromit pääsevät kunnolla oikeuksiinsa. Hämmentävä olut, josta en vielä osaa sanoa pidänkö vai vihaanko, mutta ainakaan tämä ei ole mitäänsanomaton!

Päivän Biisinä Kiss - Domino

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti